Lite saker ni kanske inte visste om mig

Publicerad 2012-09-23 15:53:20 i Facts,

Jag tycker Kenza har en sjukt snygg stil, men det känns så falskt på något sätt. En dag ser hon ut som hon ska på bröllop och bästa dagen ser hon ut som en hippie tjej... Men såklart är hennes garderob... GEMIG! Men den känns ändå lite för mycket ...

Jag flyttar om drygt två veckor till en lägenhet precis framför havet så vi kommer ha havsutsikt! Sååå najz! Längtar!!!

Jag har haft halsfluss i tre veckor och käkat pencillin i tre veckor. Om det inte blir bra efter detta måste jag ta bort mina hals mandlar.

Jag tycker det är extremt mysigt att kolla på disneyfilmer som man alltid kollade på när man var liten. Man känner sig som barn igen!!!

Jag har faktiskt aldrig haft ett riktigt, seriöst förhållande utan varit mer "på g" med killar fast det aldrig blivit något.

Jag har spenderat alldeles för mycket pengar den senaste tiden (iphone4s, resor lite här och där) nej nu måste jag spara!!!

Jag läser programmet IB som är sjukt tufft( inte så tufft nu ra men) har även hört att man måste ha MVG i alla ämnen i Sverige för de? Hursomhelst.. Vi läser bara 6 ämnen, (man väljer 3 standard levers och 3 higher levels) jag läser psykologi, biologi och drama på högre, spanska, engelska och matte på standard (matte finns i tre levlar - lätt, svår och omöjlig, jag går på den "svåra" Haha)
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela