näst sista dagen i februari

Publicerad 2009-02-27 11:49:53 i Allmänt,

Hej allihopa, idag är det Fredag 27 februari och imorgon är det sista dagen i februari. Tänk, att snart är det nästan mars, tiden går ju så himla fort. Det var länge sen jag skrev nu, men jag har inte haft tid. Senare i mars kommer jag lägga ut bilder från tiden här i Thailand. Jag kan tyvärr inte göra det nu, pågrund av att det tar sådan lång tid, för denna dator är rätt så seg med att ladda upp bilder.
idag har jag solat lite. I onsdags var det clarres sista kväll. Jätte tråkigt, och igår var det dennis och pontes sista kväll. Gud så tråkigt. Men jag får träffa dem senare i sverige. I onsdags kväll gick jag ellie, clarre, gustav, dennis, pontus, hampus och tobbe till Were else och åt där. Man satt i som små bottar kan man säga och så åt vi, men vi fick typ aldrig in menyerna såå vi satt och skrek på personalen typ hahha, sen satt jag på en sakkosäck som det var typ hål i? Så det sprutade typ ut med massor av kulor och då tog alla dem kulorna och så blev det kulkrig, haha, kanske lätt lite konstigt, men så var det faktiskt. Sen kom perosnalen-UTAN menyer och frågade vad vi skulle ha, eftersomalla kunde maträtterna beställde alla thaimat. Jag åt chicken casuwnuts min favvorätt här nere, hur gott som helst, ska äta den rätten ikväll med haha. :D Sen när vi hade ätit klart så tog vi en tuk-tuk hem, och det är en moppe med en vagn, oftast brukar man få plats fyra pers i en sådan tuk-tuk  men vi var 7st, för gustav skulle inte med. Och vet ni hur trångt det blev? Vis att typ på varandra, clarre satt på förarens rygg, och så tog ellie massor av bilder. Ska fråga henne och jag kan få några av dem sen, hihi, så får ni se hur trångt det verkligen var. Sen i onsdags var ju dennis och pontes sista kväll, så då gick vi till trappan och snackade lite hemligheter, dennis, pontus, gustav ellie hampus, tobbe och jag. Sen sa vi hejdå till dem. egentligen skulle vi äta med dem, men ellie kunde inte och inte jag heller.
Men jag kommer träffa dem i sverige och så nästa år med :D

lördag

Publicerad 2009-02-21 15:06:07 i Allmänt,

hellu allihopa,
idag var jag barnvakt med ellot på stranden och jag brände mig, USCH!!!
Inatt sov jag över hoss ellie med killarna, viktoria var med ett tag men sen skulle hon hem för att
hon skulle till phuket idag.
Jag har verkligen brän tmig as mycket på ryggen, ha det bra

onsdag

Publicerad 2009-02-19 02:24:08 i Allmänt,

hej alla glada,
blir ett kort inlägg idag.
Nu är de tmorgon och idag ska jag typ vara med några kompisar tror jag.
Igår så var jag med Ellie clarre och gustav på dagen efter skolan och var vid stranden.
Fast vid fyra åkte jag hem för att ellie skulle ha gymnastik. Ohc då var jag med Viktoria. Hon och hennes familj ska bo hos oss i tre dagar sen åker dem till phuket och sen kommer dem tillbaka och då flyttar dem in i deras hus.
Vad ska/gjort ni göra idag? :)

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela