Bilder fran veckan

Publicerad 2012-08-25 11:49:35 i Malta,

Har far ni en svang bilder fran veckan som varit. Skit trakig vecka, fast vissa saker har varit roligt. Har iallafall kommit igang med traningen nu! Springer 5 km 5 ganger i veckan, och har hallt pa med det snart nu i 3 veckor! Ohyeah! Tro det eller ej, men jag langtar faktiskt till skolan borjar (jag kommer sakert angra detta en vecka efter skolstart men heheh) Men jag har in princip varit ledig sen maj! Och jag borjar ju i borjan pa septemeber, sa det ar liksom 4 manader! och det ar lite val for mycket fycker jag...

Va pa middag vid havet med mina tjejer  - meg, fran, Emily, bexi & Tasha och efter det gick vi ut och hade lite kul!

At god lunch med familjen

I mandags gick vi till Twistede som blev ... TWISTED! galet! Temat var... ni ser val pa bilderna. Alla nyon grejerna i luften och alla hade fargglada farger i ansiktet och lite overallt. Det vart iallfall en skit kul kvall! Har far ni en svang bilder fran Twisted natten!
hampus & hans mongo komipsar ;) Sa har gar det till nar man ar pavag hem fran en utekvall med dessa herrar!

nyduschad glad tjej efter 5 km joggning
 
i forregar var det Georgias sista kvall, sa vi gick till Surfside och myste med lite annat folk

jake & jag

jake stallde aven in en flaska Champagne for att "festla" till georgias sista kvall lite.

Galen Natt!

Publicerad 2012-08-16 19:16:54 i Malta,

Tänkte lägga upp lite galna bilder från gårkvällen! Måste bara säga - vilken natt! En av dom bästa nätterna i sommar! Hade så himla kul! Champagne och allt ställdes in. Ni kanske undrar, va vad det som hände egentligen? Varför firade ni så rejält? Är det alltid så? Och svar - NEJ! Men det var michaels sista kväll för han åkte till England idag, så då hade vi en galen sista natt för honom! Och den blev riktigt bra!

pics jao

Publicerad 2012-08-13 07:21:33 i Malta,

Här får ni en bildbomb från veckan som varit:
Va på resturang med familjen med en utsikt som denna, fantastiskt ställe!
Gick på party eventet - TWISTED
Åkte till stranden en dag med Fran, då det blev mycket snack, bad, solning och glass!
vid fem tiden gick vi upp från stranden och drog oss till hotellet bredvid som är känt för att vara maltas finaste hotell. Oftast får man betala om man inte bor på hotellet där, men vi hade tur, ingen frågade oss!
Stället var helt fantastiskt och utsikt över hela havet och bergen! Magiskt!
mycket bad och solande blev det här med!
dagen efter gick jag & Fran till surfside och solade och badade & käkade glass (såklart man måste njuta av sista sommardagarna med glass!)
mums!
igår var jag och 10 andra av mina kompisar hemma hos min kompis Andrew. Måste bara säga det här - hans hus! OMG! Helt fantastiskt som ni ser på bilderna! MAMMA MIA! Men det var super nice! Vi badade, lyssnade på hög musik, grillade, drack, körde spel och bara hade det allmänt najz liksom!! Nu är det en ny vecka och om mindre en än dag får jag reda på mina IGCSE resultat! Håll tummarna för mig, jag är så nervös!

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela