lördag kväll

Publicerad 2011-02-26 21:31:23 i Malta,

igår va jag på talent show i skolan, de var en kille som sjöng super bra, och sen va de en tjej som var grym på att dansa, hon va typ 8-9 år och super grym, efter de åkte jag hem till micki med matilda och hade en sleepover, och på dagen åkte jag till skolan och övade inför stora morgondagen, då vi ska ha en uppvisning i drama för massa folk och bli filmade och allt, en del av vår exam kan man säga, och sen kmr bruschan också, naaajs !!!
Nu ska jag softa och kolla på tv, chaao

Koh Lanta in my <3

Publicerad 2011-02-19 23:13:32 i Thailand,

Helt sjukt vad jag saknar Thailand just nu jag vill bara dit nu. NUNUNU!!! Viist jag har saknat det innan mycket också, men just nu fick jag ett kick!! Kollade igenom  en tjej som jag lärde känna från Thailands blogg och jag bara vill dit nu! Alla roliga stunder där, middagar sen hem till ellie och kolla på skräckfilm, saladan, elin, jag Och malins knasiga kvällar i solnedgången, asså nej, gud! jag har varit där sen jag var åtta, alla vintrar!! Asså alla åren har varit helt.. kanon bra!! Så jä*la många minnen som jag aldrig kommer glömma ! jag vill bara dit på en gång!! Känna den lena sanden mellan tårna, se solnedgången, underbara människorna, kvällarna, dagarna, min älskade vovve, skolan, allt så jävla... underbart!!!


assåå åååh, ta mig dit nuuu!!!!!!!

lördag kväll

Publicerad 2011-02-19 22:32:32 i Malta,

tjenare!! gårkvällen var super nice!! Vi år så himla god mat! Ni annar inte... idag har de varit en riktig soft dag, vi flyttade dend där grejen till nästa lördag istället, så ikväll var jag på gymmet med annika, vi träna en timme och sen bastade vi och bada i poolen osv. Nu är de chill kväll framför tv:n och i morgon ska jag träffa micki,

jag just nu, nyduschad och lite sådär halv trött, god naaatt!

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela