filmkväll med smoothie.

Publicerad 2010-07-31 20:10:32 i Malta,

Nu sitter man här helt själv i huset med lite musik i bakgrunden. Dom andra har gått på någon slags jobb middag eller något sånt.
funderar på att snart göra mig en god smoothie och sätta mig i soffan och kolla på film. Vi har nämligen fått ett helt underbart program där man kan se vilken film man vill, och vilka serier man vill, förutom svenska då. Även alla filmer som också går på bio, så de är toppen!! De blir bara en soft kväll för mig helt enkelt. Ha en kanon kväll!

på tisdag kommer mojjan och tobbe på besök en vecka :)

tennis i hettan !

Publicerad 2010-07-31 14:25:25 i Malta,

tjaba! känner av lite träningsverk idag efter träningen igår i benen. Men inte så värst mycket, bara lite.
Kom hem för en stund sen från tennisen med mickan och matilda. De blev inte så mycket spel, men mickan och Matilda lärde mig en del grejer, dom spelar ju tennis. Men de var super hooot ute! verkligen jätte varmt, så de blev en del pauser då vi satte oss i skuggan och snackade.
Sen när jag kom hem hade jag ingen nyckel, så jag ringde på klockan men ingen öppna, förtod ju att dom satt vid poolen. Så jag ringde till allas telefoner men ingen svara. hehe, så då fick jag knacka på grannen och be om att få gå till balkongen och skrika på dem att öppna. Och de gick ju så dom kom mamma och öppnade. Skööönt, gick ju inte att sitta där ute i solen i hettan! Skulle svettas ihjäääl!
På tal om att ligga vid poolen, nu ska jag göra en smoothie och lägga mig vid poolen och sola och bada.
hare gött!

riktigt varmt !

Publicerad 2010-07-30 18:24:43 i Malta,

Idag efter träningen gick jag och la mig vid poolen med en nice juice till och vet ni hur varmt de var? Höll på att dunsta bort, haha nej, men de var super varmt - verkligen ! efter tog jag ett bad och en ansikts mask.
Nu om typ en halv timme ska vi dra ut och käka middag. Hare gött!

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela