Mtv galan

Publicerad 2010-06-30 16:57:31 i Malta,

Har sovid någon timme, gud vad skönt det var och bara vila ut!! Det har varit två sena kvällar, och ikväll blir det också sent. Nu har jag precis ätit en tidig middag för ikväll ska vi iväg på mtv galan, och det kommer vara hur mycket folk som helst där, och massa bra artiter kommer dit och spelar! Ex. förra året kom lady gaga och black eyed peace och iår vet jag bara att David Guetta kommer, sen får vi se vilka mer artister det blir.
Nu ska jag ta och göra mig i ordning för kvällen, ha en trevlig kväll allihopa!

Hiss & diss

Publicerad 2010-06-30 14:14:28 i Malta,

  • vädret just nu! Det är kanon, iallafall här på Malta. De är inte ett moln och solen skiner varje dag, men ibland kan man ju då vilja ha lite moln då det blir för varmt! som idag te.x Jag och hampus väntade på bussen hem, men den kom aldrig, sitta i solen i denna värmen och vänta på att bussen ska komma. Man bara längtar tills man kommer hem och rusar till ett glas med vatten!! Men somsagt ändå är det helt underbart väder!

  • Busschaufförerna här på Malta. Inte alla då, men de flesta är hur otrevliga som helst verkligen! Exempel när jag, hampus och farmor skulle ta en buss, och vi frågade : - går denna bussen till (det stället vi skulle) Han svarade ja, sen efter en stund säger han att vi ska gå av. Vi går av, och de var inte alls det stället vi skulle till, vi var någon helt annan stans där vi inte ens visste vart vi var. Men somsagt alla busschaufförerna är ju inte så otrevliga.

oväntad kväll igår och mtv galan ikväll

Publicerad 2010-06-30 13:53:26 i Malta,

Hej!
Igår kväll hände något oväntat. Jag och brorshan sa: Nu åker vi till språkskolan, och ser om de händer någonting där. Och precis vad som hände så hände det något. Det slutade med att vi var i Paceville och dansa loss. De var jag, brorshan, Signe, elina och några Ryssar som gick dit, och teamleadern då.
Jag, hampus (brorshan), Elina och Signe gick till ett roligt dansställe och dansade loss! Blev en riktigt sen kväll, och upp klockan åtta på morgonen. Idag är vi sjuukt trötta så vi ska gå och lägga oss och sova lite nu, för ikväll blir det också sent. Nämligen mtv galan ikväll ju. Bland annat David Guetta kommer vara där och spela!! :D

Bild på några vänner från språkskolan i Pacevillle

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela