Livet är alltid upp och ner

Publicerad 2014-10-20 13:04:09 i

Att ta beslut är svårt ibland, men måste göras. Att våga sig på saker ger en mer möjligheter, mer upplevelser. Att gå efter magkänslan kan vara en andledning till att göra beslut i vissa situationer. 
När något känns rätt är det bara att gå och sträva efter det. Just nu känns allt rätt. Jag har en positiv inställning till möjligheterna jag ser framför mig och njuter av varje dag för tillfället. Varje dag har något meningsfullt i den. Om inte, så leta efter det i dagen. Kanske kan vara just den där goda frukosten man får på morgonen eller kärlek från omgivningen såsom familj och vänner. Eller bara skift av årstider. Se löven falla och känna en ny årstid i luften. Jag kan erkänna att jag har haft det jobbigt i sommar men nu ser jag bara fram emot mina val och beslut jag gör. Alla dagar kan överraska en. Söker man efter positiv energi så får man det. 

skriver endast av mig i denna bloggen nu

Publicerad 2014-10-11 18:10:58 i

Äntligen vet jag vad jag vill, vad jag gillar och hur jag känner kring saker och ting. Jag har nog varit jävligt osäker i många år och kanske inte hittat mig själv alltid. Har ofta gjort saker just bara för ATT, vilket jag tror är vanligt bland ungdomar. Men just nu vet jag och det är en sådan befrielse på något vis. Jag tror det är lättare att vara glad och ha kul då. Är man osäker på sig själv blir hela livet osäkert. Jag vet vad jag gillar för slags musik, jag vet vad jag diggar för killar, jag bryr mig inte så mycket längre om vad andra tycker och tänker. Träffat så många fantastiska och inspirerande människor detta år som fått mig att inse saker och ting. Att vara mainstream är bland det tråkigaste man kan vara enligt mig. Uniks och udda.... där har vi det intressanta! 
 

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela