bloggpaus i tre veckor !

Publicerad 2011-11-23 21:32:51 i Malta,

Nu blir det bloggpaus tills Thailand! Pluggar ... det är i stort sätt det ända jag gör nu! Bara två veckor kvar i helvetet! Sen kommer en vecka med ännu mer helvete!! Då börjar examerna! Där har ni ordet - EXAMERNA!! därför kan inte jag blogga just nu, men efter det lovar jag att de blir bättre uppdatering. Vi hörs om tre veckor!! Då jag är i Thailand!

Håll ut Maletång!

Publicerad 2011-11-21 18:17:09 i Malta,

Hej kompisar!
Idag var det väl ingen kanon dag direkt... Hade matte test, och dagen var allmänt tråkig. Bara två veckor kvar tills examerna nu. Jag tror jag ska dö! pallar inte... Men när jag kom hem tränade jag en timme, och jag har bestämt mig för att träna varje dag denna veckan! Får se om det funkar...
Men om 3 och en halv vecka är jag i Thailand!! Jag kan inte fatta det själv. Jag säger till mig själv varje dag nu - håll ut!!

High school play

Publicerad 2011-11-20 01:40:06 i Malta,

Hej, och förlåt för en usel uppdatering!! Men somsagt har jag haft pjäsen hela helgen. Det gick super bra!! Alla älskade pjäsen! Jag är nöjd med min insats,och nu käns det så skönt att det äntligen är slut! inga mer repitioner efter skolan, inga mer repitioner på en lördag morgon! Det är över nu! Vi hade två framträdanden. En igår och sen en idag. Efter idag gick ALLA till paceville och dansade loss. Våra vänner från sverige har också kommit och hälsat på, så dom är här just nu!

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela