hejsan

Publicerad 2010-11-29 15:49:47 i Malta,

hej, idag var de typ vääärldens tråkigaste skoldag, och också en rikigt tårkig dag! måste plugga för biologiprovet i morgon, som jag inte fattar någonting av, (suck)

  
jag & hannah för typ några veckor sen

första advent

Publicerad 2010-11-28 14:05:36 i Malta,

tjaba tjena!
Gårdagen var helt... asså jag var och shoppade med Annika från halv tio på morgonen och sen kom vi hem nästan halv fem. visst vi hade suttit och fikat typ 2 timmar med Liz, men ändå! Jag har köpt alla julklappar (nöjd) för jag har verkligne inte tid mer, jag måste börja studera för examerna nu. Helt sjukt, examerna börjar om en vecka! På kvällen var jag hetl slut, kunde typ inte gå, hade hur ont i fötterna som helst, sen kom liz och jason, och jag & jason bakade lussebullar för idag då de är första advent!

fri från läxor ... eller?!

Publicerad 2010-11-26 17:33:07 i Malta,

tjaba tjena!
Idag var de en rätt seg dag i skolan, eller helt okej iallafall, me jag har såå j*vla mycket läxor så jag bara dör, men jag förkännar faktiskt att få vara lite fri idag från läxor, så jag tar en softfredag. Ni vill säkert inte veta hur mycket jag har, så jag orkar inte skriva de heller. men man kan ju bara säga att jag har matte prov och biologi prov nu på måndag och tisdag vilket innebär - Plugga½ pluss andra jobbiga läxor.
Nä, men ändå skönt med helg!!

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela