Hemma från en helt underbar vecka!

Publicerad 2012-10-28 22:21:53 i

Nu är jag hemma från en helt underbar vecka i GÖTEBORG med världens bästa underbaraste kompis! Jag har haft det så jävla bra! Man har alltid roligt med Mathilda! Du 'är fan den bästa som finns! Jag känner ingen som dig och man kan verkligen vara sig själv med dig! Du är fantastisk, underbar, perfekt.. Och bäst!
Men veckan har bestått av shopping, fest, filmkväller, mys, landet, och bara änny mer mys! åh, jag saknar allt redan! Saknar dig som fan mathilda! Vill tillbaks till dig NU! Men vi måste ses snart igen! Man kan inte få en bättre vän än dig! Jag älskar dig sååå!
Tack för en underbar vecka min finaste vän! Jag är så glad att jag har dig som vän, trots att de va 8 år sen du flyttade, så har vi ändå kontakten. De visar ju bara det hur stor våran vänskap är. Den dagen när du flyttade var en av dom värsta dagarna i mitt liv! Grät i dagar, flera år efter! Men jag är bara så jävla tacksam att vi fortfarande är lika tajta som vi var då! Det går inte att beskriva hur glad jag är att få ha dig som en bästakompis, soulmate, syster, barndomsvän! Du är guld värd... nej.. inte guld värd.. du är värd ALLT! Jag har så många underbara minnen med dig, och fler ska det bli!  

Oct. 20, 2012

Publicerad 2012-10-20 15:40:49 i Facts,

Hello!!! Kom precis hem från att ha varit och shoppat en jacka med farmor, eftersom jag åker till Sverige imorgon!! 😃 tack farmor!! Nu ska jag softa och sedan plugga matte!! Ikväll ska vi ut och äta eftersom det är farmors sista kväll och sen imorgon bitti börjar resan till min bästavän!! 11 timmar! Men jag längtar som bara den!!!!

Igår kväll gick jag ut med några kompisar! Blev en kul kväll! Hade ju inte varit ute på två månader så de va kul och se folk jag inte sätt på länge!!

Yo bekännelser

Publicerad 2012-10-12 16:40:27 i Facts,

När jag har tråkigt kollar jag på roliga youtube inlägg! Min favorit youtubare är Marcus butler! Han är underbar! Han får mig alltid på mycket bättre humör!

Mitt liv har varit lite komplicerat på den sista tiden. Ingenting är som det brukade vara. Super trist! Jag hoppas de blir bättre snart!

Jag har inte tränat på en månad på grund av att jag varit extremt sjuk, vilket suger! Så måste börja snart igen!!

Jag har nu flyttat in i nya huset! Jag älskar det! Jag äääälskar mitt rum!! Ärligt talat är det nog första gången jag gillar mitt rum och känner mig nöjd med det!

Jag åker till Sverige om drygt en vecka!!!!! Till min bästa underbara vän!!!

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela