hem till Sverige snart!

Publicerad 2013-06-17 16:50:08 i

Har endast en exam innan jag får sommarlov! Ska bli så underbart skönt! 1 dag kvar till sommarlov - 5 dagar kvar tills spanien och ungefär två veckor kvar tills jag flyttar hem till Sverige igen!
 

two days

Publicerad 2013-06-16 11:28:24 i

Har endast två dagar kvar av examer. Examerna hitills har väl gått sådär, menmen... har inte fått reda på några result än, så man vet ju aldrig. Idag blir det att plugga. Har psykolgi och literatur imorgon, sen matte dagen efter sen är det sommarlov! 
bild från i fredags
 

EN VECKA - 7 dagar!

Publicerad 2013-06-11 19:53:10 i

kände för att skriva ett inlägg idag, eftersom att idag var min SISTA skoldag på Verdala, under 3 hela år! Från årskurs 9 till 11. Gick dock bara halv dag eftersom vi inte gör någonting i skolan nu, så då var det ju bättre att gå hem och försöka plugga för min biologi exam jag har i morgon! Ni förstår nog inte hur mycket man måste veta. Det är helt sinnes sjukt! Och NÄR ska jag egentligen använda biologi i mitt liv?! När ska jag veta allt mellan "kreb's cycle" till "translation"? Assåå ååh, jag blir så sur! Nu har jag typ pluggat 4-5 timmar varje dag i en vecka, så knappast att jag sparade allt till sista kvällen. Ikväll är jag alldeles för slö för att ens FÖRSÖKA. Kanske... ett litet kanske att jag gör det lite senare. Less på allt pluggande för biologi just nu.. åtminstånde har jag sommarlov om exakt en vecka! Åh så skönt! 
gammal bild på mig, Megan och Jay för två år sen.
 

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela