THAAILAAAND!

Publicerad 2011-12-31 07:03:58 i Thailand,

ANTjohoo! Ikväll är det nyårsafton!! Mina planer för dagen är sola, sen träffa ellie och käka sen ner till stranden och träffa några kompisar, och sedan upp till en kareoke bar. Man ska klä ut sig till en artist, och sedan sjunga låten, sen vid tolv slaget går vi ner till stranden igen. Första gången jag firar nyår i Thailand faktiskt, ser verkligen fram emot kvällen!
Har egentligen så mycket att berätta, men jag pallar inte blogga nu under semestern, ni får en bildbomb när jag kommer hem till Malta.

Jag och broshaaaan på ett cafe här i Thailand just nu.

Jul-afton i morgon!

Publicerad 2011-12-23 13:34:20 i Thailand,

sol, bad, mango-shaker, shopping, god mat, solnedgangar, frukt, glass... Livet e bra! Imorgon ar det julafton och det kans overkligt, men onskar er en god jul i allfall. Jag kan tyvarr inte blogga sa mycket for vi har inget internet hemma.

Life's good now ay!

Publicerad 2011-12-20 15:24:12 i Thailand,

Nu ar jag ANTLIGEN i Thailand!! Livet ar sa jaaavla bra nu!! Alla examerna ar over, och allt ar perfa! Natten innan resan var ju verkligen saaaa bra! En av dom basta natten i paveville! Forst bowlade vi for det var James birthday, sen gick alla till Paceville, och alla var ju verkligen ute!! Riktigt kul var det faktiskt! Dagen efter var det resan som gallde. Forst Rom en natt, som var jatte trevligt, vi gick runt i tsaden och at middag. Dagen efter var det 20 timmars resande till Thailand som avr framfor en, och igar pa dagen kom vi fram! Idag har vi legat pa starnden, solat och badat, och kom nyss hem efter att ha atit pa ett stalle som heter "Some where else". grymt stalle precis vid starnden dar man kan se solnedgangen, as mysigt! traffade aven clarre och william som jag inte har traffat pa flera ar!!

Bilder fran sista natten i Paceville 2011, sista bilden ar inne pa klubben "Kayote" och bartenden satte pa eld pa baren, riktigt coolt, och VARMT!

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela