sol & bad dag

Publicerad 2011-06-29 15:32:56 i Malta,

hemma från en kanon dag med Bianca! Hade inte träffat henne på två veckor, så vi hade sjukt mycket att prata om, och dessutom har det ju hänt en del grejer här på malta när hon var borta som jag va tvungen att berätta för henne. Vi drog till några klippor, badade, solade, pratade och bara hade det mys. De va en stor brygga 300 m ut från klipporna, så vi simmade dit. Mötte andy och Carly från handbollen där. Där satt vi och låg med fötterna i havet och bara chillade. Sen kom det några spanska killar som vi började snacka med, så där fick man öva sin jätte bra *host* spanska. Man har iallafall fått färg efter 4 timmars ute i solen! Min rygg e brun, eller kanske röd? :P

sen imorgon ska vi göra samma sak, och därefter åker jag hem till Bianca, vi fixar iordning oss och sen åker vi till Mtv. Som jag sa i andra inägg innan, så kommer LMFAO! Ska bli sjuuukt kul att höra party rock live, och dansa loss till dig med 40 000 andra pers, som kommer också vara helt galna och dansa loss!! Morgondagen kommer bli awesome!!

om jag säger att typ hela malta ska dit, så överdriver jag faktiskt inte, nu kanske ni förstår vad jag menar... Nu kanske ni tänker, vad jobbigt med sååå mycket folk, men faktiskt, så är det så kul att vara omkring sådär, och se alla, för alla är så galna och allt!!

sccchteeeek

Publicerad 2011-06-28 16:18:59 i Malta,

Idag har det varit en riktigt chill-dag. Vaknade först av att jag hade jätte ont i halsen och kände mig sjuk, men så har det varit nu varje morgon i typ en vecka, men jag visste att de skulle gå över under dagen. Så under dagen gick jag och brorshan ner till poolen och låg där i två timmar. Solade, badade, lyssnade på musik, hade det kanon helt enkelt! Har fått färg redan ser jag! Ikväll kommer hampus två kompisar hit! Imorgon ska jag, bianca och mary dra till stranden och chilla galet! ska bli sjukt kul att träffa Bianca igen! Dagen efter ska jag bianca och corinne dra till stranden och på kvällen är det MTV, och då kommer hela malta gå dit typ! Ska bli as kul!
Här får ni lite bilder från idag:
 
jag diggar dom två sista bilderna ;)

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela