Tja

Publicerad 2012-12-30 10:09:08 i Facts,

Igår va de en kanon kväll! Det började med karaoke, och jag sjöng 800 grader med sökningen lelle, fast man hörde knappt mig med hans pipa! Efter de blev det Beach party runt 12 och där va Darin så hela kvällen spenderades med mina vänner och Darin och hans kusin! Så sjukt roligt va det!! Blev jäääkligt sent så har bara sovit 3 timmar i natt. Jag Har festat varje kväll sen jag kommit förutom två kvällar, så jag har knappt sovit någonting eftersom nätterna har blivit så extremt sena!! Men Fyfan va kul vi har haft det! Ikväll blir det vilo kväll, och sen kör vi i morgon på
nyår!! Måste faktiskt sova nu.. Eller jag ska försöka!

Här är lite bilder från gårkvällen + lite random bilder från veckan!

THAILAND

Publicerad 2012-12-28 07:55:35 i

ville bara tala om att jag lever och att jag lever livet i paradiset! Jag sover knappt eftersom jag och mina kompisar drar ut varje kväll och vi kommer hem jäkligt sent varje natt. Men jag har haft det underbart! Mango shaker, sol, bad, stranden, massage, underbara vänner, thai-mat, fest, beach partyn, solnedgångar, men framförallt - thailands känslan!! Hur underbart? Jag vill absolut inte hem!! Jag mår som bäst just nu! Livet är fantastiskt!

Tomorrow !!

Publicerad 2012-12-17 15:28:04 i Facts,

Asså vilken lättnad! Äntligen klar med examerna, vilket har gått bra, men de va inte så jobbigt trots allt.. Har inte stressat något alls.. Antar väl att jag är rätt van nu.. Detta var ju inget jämfört med dom 20 examerna jag gjorde innan sommaren. Men somsagt - nu är första terminen över! Jag har gjort en hel fjärdedel av IB kursen och om ett och ett halvt år tar jag studenten!
Har glömt nyckeln så nu sitter jag utanför huset och fryser ihjäl. Pappa kommer om en halvtimme, och då har jag massa saker att göra! Duscha, packa, städa osv för i morgon åker jag till paradiset! Kan inte fatta att jag är i Thailand i övermorgon!

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela