har ingenting att göra!

Publicerad 2010-04-30 10:14:35 i Sverige,

Inget att göra i skolan, min sista dag - YEAH!
Ska bli sååå skönt ! Om drygt en veeeeeecka flyttaaaaaaar jag till MALTA !
Har typ idrott nu, sen har iv lunch, sen kommer det typ någon till skolan, typ någon kändis eller något, men skriver mer om det sen. Ingen bild för jag har ingen på skolans dator, och jag orkar inte lägga upp någon. chioooo!
 

Kattdrama

Publicerad 2010-04-29 12:11:26 i Sverige,

ja, nu har jag flyttat till farmor. Katterna verkar trivas bra dära. mimmi kom och sov hos mig i natt, precis vid mitt huvud, och Kiara var rädd i början och låg på badrummet hela tiden, men senare tog jag ut henne därifrån och efter det vågade hon gå runt i huset. Så nu mår de båda bra och trivs. Mimmi vill ut i det friska hela tiden, så jag ska nog ta ut henne på farmors tomt. de kanske hon skulle gilla :)
men det var ett himla liv att få ner Kiara i buren när vi skulle ta de dit. Hon sprang och gömde sig under sängen och vi skulle locka henne, och sen när hon kom ut tog jag henne och hon rev oss och bet oss, men tillslut kom hon ner. mimm var däremot lugn och hon stoppa man i plättlätt. Däremot gillade hon inte att åka i bilen.
I Morgon äre min sista dag i skolan - skönt!!


flytta nu !

Publicerad 2010-04-28 16:26:26 i Sverige,

Om några timamr så flyttar jag, inte till Malta än men ändå, jag flyttar till farmor, och katterna följer med, men på måndag ska bodil (en vän) få ta hand om de en vecka, sen efter det så åker vi till Malta. Idag i skolan hade vi någon liten avslutning till mig och Alex som slutade idag för har ska nämligen också flytta utomlands, till brasilien!
Nu sitter ajg här bredvid mimmi min katt och gosar! Klockan sju kommer farfar och hämtar oss & våra grejer, Wihooo!

Om

Min profilbild

Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela